OVER ECOMHIVE

Hotspot voor webshop start-ups

Ecomhive is een cowarehouse in Leuven met een focus op kleine webshops in België. Onze naam is een knipoog naar de wondere bijenwereld, waar slimme samenwerking centraal staat. 

Zo krijg je als e-commerce ondernemer niet alleen je eigen workspace in onze bijenkorf, maar bundel je de krachten met andere webshops voor lagere verzendkosten en snellere levertijden. 

Een fikse business booster met een groen randje. Want bij Ecomhive coachen we je naar een duurzame bedrijfsvoering via bijvoorbeeld CO²-neutrale leveringen. En er is meer … Als klant maak je onlosmakelijk deel uit van onze e-commerce community. Een honingzoete gemeenschap van e-entrepreneurs die elkaar ondersteunt, best practices deelt en partnerships aangaat. 

Wanna be(e) a part of our Webshop community?

De busy bee achter Ecomhive? 

Mathias Vanduffel, aangenaam! Gedreven door mijn ondernemerschap en liefde voor de natuur, stapte ik enkele jaren geleden in het familiebedrijf Biogroei. Met Biogroei maakte ik de switch naar e-commerce. Het werd meteen een schot in de roos. We werkten efficiënter, groener en behoren ondertussen bij de 3% grootste webshops van België. 

Ik ben een big believer van e-commerce en geloof dat Belgische webshops een flinke duw in de rug verdienen. Daarom bouw ik bij Ecomhive een e-commerce netwerk uit waar e-entrepreneurs elkaar kunnen inspireren.

Wil jij ook deel uitmaken van onze e-commerce community?

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x